PlusKinderopvang

PlusKinderopvang verzorgt peuterspeelzaalwerk, kinderopvang, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang op 8 basisscholen van Tref Onderwijs in Meppel en omgeving. Op de scholen van Tref, De Heidevlinder in Zuidwolde, op De Wel in Nijeveen en op De Bron in Nijensleek wordt opvang aangeboden. PlusKinderopvang valt onder de Stichting Kinderopvang Zuidwest Drenthe, opgericht door twee schoolbesturen: Tref Onderwijs en PCBO Meppel.

Iedere dag begroeten wij heel veel lieve, leuke en enthousiaste kinderen van 0-12 jaar op onze locaties. Wij zijn er enorm trots op dat steeds meer ouders ons weten te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe ambitieuze collega’s!
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker, die van aanpakken weet, flexibel inzetbaar is en het ontzettend leuk vindt om ons gedreven en professionele team te komen versterken? Ben je inzetbaar in de dagopvang, bij de peuters en de buitenschoolse opvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij jezelf hierin en ben je minimaal MBO 4 gecertificeerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar m.toering@pluskinderopvang.nl. Voor meer informatie over de organisatie verwijzen we je naar www.pluskinderopvang.nl of neem contact met ons op via 06 46372288.

 

 

Website: klik hier of op het logo